Syksyn kursseille ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Kurssijuttukuva 1

Syksyn kurssit alkavat elokuun loppu-puolella. Seuramme toimintaan on jälleen mahdollista päästä kokonaan ilman aiempaa kokemusta karatesta.

Seuran kursseille voit ilmoittautua tästä: http://www.karateseura.fi/aloitus/toimintaan-ilmoittautuminen

Lisätietoja kurssisisällöistä sekä muusta löydät kohdasta aloitus.

Alla seuran syksyn kurssimainos.

Toukokuun haasteen käynnistys ja maaliskuun tulokset.

seurahaaste

Maaliskuun seurahaaste päättyi aikuisten ryhmän voittoon. Voittajien joukosta valittiin voittajien voittajaksi Sini Mustakallio monipuolisella liikkumisella. Voittajien ryhmästä voisi mainita myös Jennin, Johannan, sekä Teron nimenomaan tässä järjestyksessä. Jos junioriryhmä olisi yltänyt voittoon, niin palkittuna paistattelisi nykyisten tulosten perusteella Nika Kuusi. Jos voitto taas olisi mennyt nuorille, niin voittaja olisi ollut Bertta Hiltunen, vaikka Luna Minne ei kauhean kaukana hänestä ollutkaan.

Aikuiset voittivat helmikuun liikuntakisan

latu

Helmikuuksi julistettu Seuraliikkuu-haastekisa meni aikuisten ryhmälle, toiseksi tuli nuorten ryhmä (14–17-vuotiaat) ja kolmanneksi nuorimmat junnut (7–13-vuotiaat).

Kisan panoksena oli päätäntävalta seuraavan kuun lisähaasteesta, joksi lähes itsestään selvästi aikuiset valitsivat hyötyliikunnan. Hyötyliikuntaan on lupa kirjata mm. kaikki kotityöt ruuanlaitosta siivoukseen.

Urheiluakatemian yhteishaku 23.2 - 23.3

yhteishaku

Nyt on aika tehdä päätöksiä. Yhdistä urheilu ja opiskelu Urheiluakatemia Tavastiassa! Hae yhteishaussa Hämeenlinnan lyseon lukion urheilulinjalle tai Ammattiopisto Tavastiaan. Meillä opit urheilijan elämäntavan, pääset tavoitteellisen valmennuksen piiriin ja saat kokonaisvaltaista tukea matkalla kohti lajisi huippua. Tervetuloa Tavastiaan!

Kevään viikkotoiminnan aloitus

kuva

Maanantaista 18.1. alkean juniorivuorot toteutetaan normaalin aikataulun mukaan. Aikuisten ja nuorten toiminta alkaa näillä näkymin 1.2. Jos kokoontumisrajoitukset jatkuvat, niin aikuisten toiminta käynnistyy verkossa. Aikuisten ja nuorten alkeisukurssin aloitus siirtyy myös rajoitusten mukaisesti myöhemmäksi. Kurssi jatkuu vastaavasti pidempään, jotta suunnitellut asiat saadaan käytyä kurssilla läpi.

Olethan lukenut vuoden ensimmäisen karatepostin? Uusimman Karatepostin löydät täältä.

Olisiko uusi harrastuksesi karate?

aikuiset

Haluaisitko harrastuksen, jossa kunto ja liikkuvuus kehittyy. Ei harjoitella rystyset valkoisina ja hampaat irvessä, ehkä päin vastoin.

Karate on monipuolinen laji, josta löytyy osa-alueita harjoiteltavaksi myös ilman kontaktia jos vielä hetken turvallisuus sellaista vaatii.

Alkavat ryhmät

Hämeenlinnan Karateseura ottaa kevätkaudelle 2021 uusia harrastajia seuraaviin ryhmiin: