Seura

Hämeenlinnan Karateseura on yksi Suomen suurimmista karateseuroista joka tunnetaan paikallisesti ja valtakunnallisesti laadukkaasta junioritoiminnastaan, työstään kilpailutoiminnan kehittämisessä sekä arvostettuna karaten kilpailutapahtumien järjestäjänä.  

Hämeenlinnan Karateseura järjestää laadukasta ja ammattimaisesti toteutettua toimintaa  kolmevuotiaista eläkeläisiin. Hämeenlinnan Karateseuran kunnia-asia on pystyä tarjoamaan eri lähtökohdista ja eri tavoitteista mukana olevalle harrastajalleen mielekästä toimintaa.

Hämeenlinnan Karateseura Ry on Suomen Karateliiton ja Hämeen Liikunnan ja Urheilun jäsenseura. Seuramme harjoitukset järjestetään Tuomelan alakoulun liikuntatiloissa osoitteessa Tuomelankatu 20.

Visio

Hämeenlinnan Karateseura tarjoaa laadukasta valmennusta kaikille harrastajilleen taitotasosta tai tavoitteista riippumatta. Hämeenlinnan Karateseura tarjoaa kaikille tasapuolisen mahdollisuuden harrastaa, viihtyä ja kehittyä hyvässä seurassa.

Eettiset linjaukset

1. Annamme ainoastaan lupauksia, joihin pystymme ja haluamme sitoutua.

2. Lasten- ja nuorten toimintamme on kasvatuksellista ja tähtää harrastajan kokonaisvaltaiseen liikunnalliseen ja henkiseen kehittymiseen.

3. Arvostamme jokaista seuratyöntekijää ja tarjoamme tukea, koulutusta ja sopivan haasteellisia tehtäviä jokaisen oman kehityksen tukemiseksi kuitenkin varoen kenenkään liiallista kuormittamista.

4. Olemme oikeudenmukaisia ja tasapuolisia. Jokaisella on oikeus tulla yhtä paljon huomioiduksi taitotasosta tai henkilökohtaisista tavoitteista riippumatta.

5. Kannustamme terveisiin elämäntapoihin.