Mantere ja Nylund ottelivat PM pronsseille

PM-joukkue, kuva Sami Virtanen

Hämeenlinnan Karateseurasta valittiin neljä urheilijaa edustamaan Suomea Norjan Stavangerissa lauantaina käytyyn Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailuihin. Niko Mantere otteli miesten -84 kg sarjassa sekä miesten joukkueessa pronssia ja Ella Nylund tyttöjen U18, -53 kg sarjassa myös pronssia. Mitalit täydentyivät kahdella viidennellä sijalla, kun sekä Jimi Mantere sarjassa U16,-70 kg että Luna Minne tyttöjen U16 katassa selvisivät pronssiotteluun asti.

Kisakauden kansainvälinen avaus oli menestys

Ilona

Osa Hämeenlinnan Karateseuran kilpailijoista osallistui lauantaina Virossa Tallinn Bulldog kilpailuun. Kilpailu oli kaikille osallistujillemme ensimmäinen tänä vuonna, itse asiassa edelliset kilpailut olivat vuosi sitten marraskuussa. Ulkomailla ei ole kilpailuissa käyty puoleentoista vuoteen. Tämäkin kilpailu varmistui kisakalenteriin vasta heinäkuussa ja viime hetkille asti muuttuvat rajoitukset ja ohjeet antoivat lisämakunsa kilpailuun valmistautumiselle.

Syksyn kursseille ilmoittautuminen on nyt käynnissä

Kurssijuttukuva 1

Syksyn kurssit alkavat elokuun loppu-puolella. Seuramme toimintaan on jälleen mahdollista päästä kokonaan ilman aiempaa kokemusta karatesta.

Seuran kursseille voit ilmoittautua tästä: http://www.karateseura.fi/aloitus/toimintaan-ilmoittautuminen

Lisätietoja kurssisisällöistä sekä muusta löydät kohdasta aloitus.

Alla seuran syksyn kurssimainos.

Toukokuun haasteen käynnistys ja maaliskuun tulokset.

seurahaaste

Maaliskuun seurahaaste päättyi aikuisten ryhmän voittoon. Voittajien joukosta valittiin voittajien voittajaksi Sini Mustakallio monipuolisella liikkumisella. Voittajien ryhmästä voisi mainita myös Jennin, Johannan, sekä Teron nimenomaan tässä järjestyksessä. Jos junioriryhmä olisi yltänyt voittoon, niin palkittuna paistattelisi nykyisten tulosten perusteella Nika Kuusi. Jos voitto taas olisi mennyt nuorille, niin voittaja olisi ollut Bertta Hiltunen, vaikka Luna Minne ei kauhean kaukana hänestä ollutkaan.

Aikuiset voittivat helmikuun liikuntakisan

latu

Helmikuuksi julistettu Seuraliikkuu-haastekisa meni aikuisten ryhmälle, toiseksi tuli nuorten ryhmä (14–17-vuotiaat) ja kolmanneksi nuorimmat junnut (7–13-vuotiaat).

Kisan panoksena oli päätäntävalta seuraavan kuun lisähaasteesta, joksi lähes itsestään selvästi aikuiset valitsivat hyötyliikunnan. Hyötyliikuntaan on lupa kirjata mm. kaikki kotityöt ruuanlaitosta siivoukseen.