Karate SM 2020 lähestyy

Karaten nuorten, aikuisten ja joukkueiden suomenmestaruudet ratkotaan jälleen Hämeenlinnassa 25.4.2020 Loimua (ent. Elenia) Areenalla.

Kilpailujen järjestelyt tulevat jälleen olemaan koko seuran ponnistus. Jos haluat olla mukana tekemässä kotimaamme huippukaratekoille hienoa kisaa, niin voit ilmoittautua mukaan nettilomakkeella tästä

Karaten kertauskurssi nuorille ja aikuisille

Kevät 2020

Kertauskurssi aikuisille ja nuorille aikaisemmin karatea harrastaneille.

Karate on kuin polkupyörällä ajo, joskus pidemmän tauon jälkeen voi olla vaikea tai pelottava aloittaa uudestaan mutta nopeasti tuntuu jo siltä kuin ei mitään taukoa olisi milloinkaan ollutkaan. Tällaisia sekä monenmoisia muitakin haasteita taklaamaan käynnistyy nyt karaten kertauskurssi.

Ryhmän ennakkovaatimuksena on, että kurssilainen on joskus suorittanut minkä tahansa karatevyön.

Karaten Pohjois- ja Baltian maiden mestaruuskilpailut 2019

juttukuva

Hämeenlinnan Karateseuran Niko Mantere otteli pronssille Tanskan Koldingissa lauantaina käydyissä Pohjoismaiden ja Baltian mestaruuskilpailuissa omassa henkilökohtaisessa -84 kg sarjassa sekä miesten joukkueottelussa.

Kilpailuihin osallistui urheilijoita kaikista kahdeksasta maasta, yhteensä noin 250. Suomen joukkue sijoitti mitalitilastoissa kolmanneksi

20 mitalilla, isäntämaan Tanskan viedessä ensimmäisen sijan ennen Ruotsia.